Spaans voor beginners II

Kom op Spaanse les!

Spreek je al een beetje Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.2

Deze cursus sluit aan op niveau A1.1 en is verder bedoeld voor wie al lange tijd geleden Spaans heeft geleerd en het weer wil oppakken, of voor wie korte tijd geleden een beginnerscursus heeft afgerond. Aan het einde van de cursus kun je o.a. plannen maken voor de vakantie en praten over dagelijkse bezigheden. Er wordt verondersteld dat je al iets over jezelf kunt vertellen, over je werk en je familie, en dat je bijvoorbeeld iets kunt bestellen in een restaurant.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we verder aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Belangrijke informatie i.v.m. corona

Wanneer er onverhoopt een lockdown komt en we elkaar door aanscherping van de coronamaatregelen niet meer kunnen treffen, zal de cursus online worden voortgezet via Google Meet en Google Drive. Door de cursus op deze manier in te richten kunnen we met elkaar garanderen dat de cursus door kan gaan, ook al moeten we binnenblijven. Ik heb hier als docent positieve ervaringen mee en geef sinds april 2020 online les. Technische kennis is niet nodig; ik zal je hierin begeleiden.
Voor online lessen heb je het volgende nodig: een pc of laptop met goede internetverbinding, een microfoon en camera.

Ik hoop van harte dat we elkaar gedurende de hele cursus kunnen zien in de lesruimte.

De RIVM-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd tijdens de lessen: we houden afstand van elkaar en ontsmetten bij binnenkomst onze handen. Ook wordt de ruimte extra schoongemaakt en geventileerd.

Praktische informatie

 • 15 lessen van 1,5 uur

  Docente Annemart Pilon

 • Tijd: vrijdag 09:00 – 10:30 uur
 • Startdatum: 5 februari 2021
 • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
 • Prijs: 290 euro excl. boeken
 • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus is inclusief:
 1. gratis koffie en thee;
 2. een uitgebreide gids met tips om zelfstandig luistervaardigheid te oefenen en een lange lijst met luistermateriaal;
 3. een certificaat van deelname na afronding van de cursus.

Meld je hier aan

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde de afgelopen 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en leerde daar vloeiend Spaans spreken. Als taaldocente heb ik inmiddels 7 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik ben van huis uit italianist en studeerde aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als (literair) vertaler Spaans-Nederlands en Italiaans-Nederlands en ben ik docente Italiaans.

Ervaringen van cursisten

“Bij Annemart heb ik zowel Italiaanse als Spaanse lessen gevolgd en met veel plezier!
In de eerste plaats is haar uitspraak van beide talen zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.Daarnaast heeft ze een prettige en positieve manier van lesgeven: ze kan heel goed uitleggen en geeft rustig en uitgebreid antwoord op alle vragen die worden gesteld. Ze maakt ook gebruik van diverse handige (audiovisuele) hulpmiddelen, waarmee je zelfstandig kunt oefenen en die een goede en leuke ondersteuning zijn van de door haar gegeven lessen. Je boekt dan ook snel vooruitgang.
Kortom, ik ben enthousiast over haar manier van lesgeven en kan dan ook iedereen aanraden een cursus Italiaans of Spaans te volgen bij Annemart!”

Ellen

Top