Privéles Italiaans

Wil je écht persoonlijke aandacht en les op je eigen tempo? Kom op privéles of duoles! Dan maak ik de lessen voor je op maat en krijg je les op je eigen niveau. Alleen maar spreekvaardigheid of juist veel grammatica: wat jij wil.
Vanwege de coronacrisis worden de lessen momenteel alleen ONLINE gegeven.

Neem contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je bent van harte welkom voor een kennismaking.

** Op dit moment ben ik volgeboekt en kan ik helaas geen nieuwe cursisten aannemen. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur me dan een berichtje en wie weet kun je binnenkort toch starten. **

Praktische informatie

  • Start: doorlopend
  • Tijdstip: overdag
  • Locatie: Bergambacht
  • Kosten:
    • Privéles 1 persoon: 39 euro per uur
    • Duoles 2 personen: 25 euro per uur p.p.

Over de docente

Ciao! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde twee jaar in Napels en leerde daar vloeiend Italiaans spreken. Aan de universiteit in Napels deed ik in 2008 mijn eerste leservaring op als docente Nederlands. Terug in Nederland besloot ik het andersom te gaan doen: Italiaans geven aan Nederlanders.

Ik heb Italiaans gestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar ik een cursus volgde over het doceren van Italiaans aan buitenlanders, en heb inmiddels inmiddels 7 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en bij taalschool Italiaanseles.com, maar ik heb ook veel ervaring met privéles. Zo bereidde ik iemand voor op een emigratie naar Italië en heb ik meerdere cursisten begeleid bij hun voorbereiding op het officiële staatsexamen Italiaans.

Daarnaast volgde ik de Master Vertalen (Italiaans) aan de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als (literair) vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands en ben ik docente Spaans.

Meld je hier aan

Ervaringen van cursisten

“Na 3 verschillende cursussen Italiaans; klassikaal, zelf training en klassikaal met cassettebandjes kon ik nog steeds geen fatsoenlijke zin Italiaans spreken. Na lang zoeken Annemart gevonden en dat bleek de juiste keuze. Annemart heeft mij privéles gegeven en de lessen perfect afgestemd op mijn niveau. Ze gebruikt een combinatie van conversatie, lezen, grammatica en audiovisuele middelen. Ik zit nu minimaal op niveau A2 en heb nu een periode ingelast om veel te herhalen en te oefenen en mijn staatsexamen te halen. Daarna hoop ik nog een paar keer terug te komen alvorens definitief naar Italië te verhuizen.”

Robin de Bondt

Top