Spaans voor halfgevorderden I

Kom op Spaanse les!

Spreek je al wat Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op les!

Cursus Spaans niveau A1.3

Deze cursus sluit aan op Beginners II (niveau A1.2) en is bedoeld voor wie al wat Spaans spreekt. Je kunt bijvoorbeeld al: iets over jezelf vertellen en daarnaar vragen bij anderen, over het weer praten, plaatsen beschrijven, praten over iemands uiterlijk en karakter, over je familie en over dagelijkse bezigheden (met wederkerende werkwoorden), klokkijken, praten over kleding en iets kopen in een winkel.

In deze cursus ga je verder en leer je: praten over voedsel en voorkeuren, steden en wijken beschrijven, de weg vragen en praten over het verleden. De voltooid tegenwoordige tijd (pretérito perfecto) komt aan bod.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

Lees hier meer over de lesmethode.

In de cursus ronden we niveau A1 van het Europees Referentie Kader af. Na deze cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus Halfgevorderden II (niveau A2.1).

De cursus is inclusief:

 • koffie en thee
 • een certificaat van deelname na afronding van de cursus
 • toegang tot de online leeromgeving
 • een luistergids waarmee je zelfstandig luistervaardigheid kunt oefenen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3199-1024x768.jpg

Praktische informatie

 • 15 lessen van 1,5 uur op woensdag
 • Tijd: woensdag 09:00 – 10:30 uur
 • Startdatum: 15 september 2021
 • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
 • Prijs: 320 euro excl. boeken
 • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1
 • Groepsgrootte: min. 6, max. 10 personen

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus vindt op locatie plaats. Wanneer het in verband met corona niet mogelijk is om de lessen op locatie te geven, zal de cursus online worden voortgezet.

Meld je hier aan

Inschrijven

Over de docente

Mijn naam is Annemart Pilon. Ik woonde een aantal jaren in Spanje (Bilbao en Santander) en Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda, en in 2019 heb ik mijn eigen taalschool Scriptura geopend. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Mijn leerlingen kennen mij als een enthousiaste, georganiseerde en geduldige docente die duidelijk communiceert en graag huiswerk opgeeft. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica.Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”

Yolanda Kapteyn

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2023| Taalbureau Scriptura

Top