Spaans voor halfgevorderden I

Kom op Spaanse les!

Spreek je al wat Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op les!

Cursus Spaans niveau A1.3 (woensdag)

Deze cursus sluit aan op niveau A1.2 en is bedoeld voor wie al wat Spaans spreekt. Je kunt bijvoorbeeld al: iets over jezelf vertellen en daarnaar vragen bij anderen, praten over uiterlijk en karakter, plaatsen beschrijven, zeggen waar je van houdt, klokkijken en over dagelijkse bezigheden praten.

In deze cursus ga je verder en leer je: praten over voedsel en voorkeuren, steden en wijken beschrijven, de weg vragen en praten over het verleden. De voltooid tegenwoordige tijd (pretérito perfecto) komt aan bod.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus ronden we niveau A1 van het Europees Referentie Kader af. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3199-1024x768.jpg

Belangrijke informatie i.v.m. corona

Wanneer er onverhoopt een lockdown komt en we elkaar door aanscherping van de coronamaatregelen niet meer kunnen treffen, zal de cursus online worden voortgezet via Google Meet en Google Drive. Door de cursus op deze manier in te richten kunnen we met elkaar garanderen dat de cursus door kan gaan, ook al moeten we binnenblijven. Ik heb hier als docent positieve ervaringen mee en geef sinds april 2020 online les. Technische kennis is niet nodig; ik zal je hierin begeleiden.
Voor online lessen heb je het volgende nodig: een pc of laptop met goede internetverbinding, een microfoon en camera.

Ik hoop van harte dat we elkaar gedurende de hele cursus kunnen zien in de lesruimte.

De RIVM-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd tijdens de lessen: we houden afstand van elkaar en ontsmetten bij binnenkomst onze handen. Ook wordt de ruimte extra schoongemaakt en geventileerd.

Praktische informatie

  • 15 lessen van 1,5 uur op woensdag
  • Tijd: woensdag 09:00 – 10:30 uur
  • Startdatum: 3 februari 2021
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • Prijs: 320 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus is inclusief:

  1. gratis koffie en thee
  2. een uitgebreide gids met tips om zelfstandig luistervaardigheid te oefenen en een lange lijst met luistermateriaal
  3. een certificaat van deelname na afronding van de cursus

Meld je hier aan

Inschrijven

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en 2 jaar in Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels 8 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik studeerde Italiaans aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica.Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”

Yolanda Kapteyn

Top