Ervaringen

Cursisten vertellen

Azarja van Vliet (privéles):

“Als beginner ben ik bij Annemart privélessen gaan volgen. We begonnen de les vaak even met een gezellig praatje. We behandelden per les een onderwerp waar we het over zouden gaan hebben, dit vond ik altijd erg fijn omdat je je hierdoor goed kon voorbereiden op de lessen en omdat het zo overzichtelijk bleef. In de oefeningen zat veel interactie, hierdoor werd het steeds makkelijker en vertrouwder om met elkaar Spaans te praten. Daarnaast wist Annemart de oefeningen zo te maken dat je op een leuke manier aan het leren bent.  Vanwege corona hebben we de lessen ook een tijdje online gedaan. Ook op deze manier bleef de les toch uitdagend en leuk. Ik kan de privélessen iedereen aanbevelen omdat je bij haar echt grote stappen kan maken.”

Eline den Ouden (groepscursus):

“Sinds enige tijd volg ik de Spaanse beginnerscursus bij Scriptura. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik ermee ben begonnen! De lessen zijn erg afwisselend en vliegen daarom voorbij. Er is aandacht voor grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid. Annemart legt op een prettige en duidelijke manier uit en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen. Na deze cursus ga ik zeker verder met de vervolgcursus!”

“De uitleg van de docente is glashelder en ze speelt goed in op het niveau en de voortgang van haar cursisten. De lessen zijn afwisselend en iedere cursist krijgt voldoende ruimte”

Ellen (groepscursus):

“Bij Annemart heb ik zowel Italiaanse als Spaanse lessen gevolgd en met veel plezier!
In de eerste plaats is haar uitspraak van beide talen zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.
Daarnaast heeft ze een prettige en positieve manier van lesgeven: ze kan heel goed uitleggen en geeft rustig en uitgebreid antwoord op alle vragen die worden gesteld.
Ze maakt ook gebruik van diverse handige (audiovisuele) hulpmiddelen, waarmee je zelfstandig kunt oefenen en die een goede en leuke ondersteuning zijn van de door haar gegeven lessen. Je boekt dan ook snel vooruitgang.
Kortom, ik ben enthousiast over haar manier van lesgeven en kan dan ook iedereen aanraden een cursus Italiaans of Spaans te volgen bij Annemart!”

Joseph Koenraadt (groepscursus):

“Annemart is een bekwame en bevoegde docente. Ze staat ver boven de stof die ze doceert maar weet naadloos aan te sluiten bij het niveau van haar cursisten. Ze is een enthousiaste en open docente die haar cursisten motiveert en mijn intrinsieke motivatie versterkt en gevoed heeft. Haar uitleg is glashelder en ze speelt goed in op het niveau en de voortgang van haar cursisten.  De lessen zijn afwisselend en iedere cursist krijgt voldoende ruimte.”

“Haar uitspraak van beide talen is zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.”

Yolanda Kapteyn (conversatiecursus):

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.
Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.
Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica. Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”


Robin de Bondt (privéles):

“Na 3 verschillende cursussen Italiaans; klassikaal, zelf training en klassikaal met cassettebandjes kon ik nog steeds geen fatsoenlijke zin Italiaans spreken. Na lang zoeken Annemart gevonden en dat bleek de juiste keuze. Annemart heeft mij privéles gegeven en de lessen perfect afgestemd op mijn niveau. Ze gebruikt een combinatie van conversatie, lezen, grammatica en audiovisuele middelen. Ik zit nu minimaal op niveau A2 en heb nu een periode ingelast om veel te herhalen en te oefenen en mijn staatsexamen te halen. Daarna hoop ik nog een paar keer terug te komen alvorens definitief naar Italië te verhuizen.”

Lia Kruysheer (groepscursus):

“Na een aantal teleurstellende Italiaanse lessen gevolgd te hebben in Gouda ben ik heel blij bij toeval Annemart gevonden te hebben. Zij heeft niet alleen de professionele kennis van het Italiaans maar verstaat zeer goed de kunst om haar kennis duidelijk aan de cursisten over te brengen. Bovendien is Annemart een hele sympathieke en prettige persoonlijkheid. Ik ga daarom in september weer met veel plezier met de lessen beginnen.
Wil je goed Italiaans leren spreken, dan is Annemart zeker de beste keuze.”

Mirinda Iseger-Martin (groepscursus):

“Ik heb in juni samen met een medecursist een basiscursus Italiaans bij Taalbureau Scriptura afgerond. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd en heb ontzettend veel geleerd. Annemart draagt op een zeer professionele en kundige manier haar kennis over aan haar cursisten. De lessen zijn informeel en gezellig. Haar passie voor de Italiaanse taal en cultuur is aanstekelijk. In september ga ik samen met mijn medecursist door met lessen en hoop op deze manier vloeiend Italiaans te spreken binnen een paar jaar! Echt een aanrader!”

Chrétienne Rosbergen (privéles):

“Ik ben cursiste geweest bij Annemart en ik zou haar iedereen aan willen raden als je op een leuke, niet-saaie manier de Italiaanse taal zou willen leren! Ik ben begonnen op de Volksuniversiteit in Rotterdam al wat jaren geleden. Daarna even laten rusten, maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen. Zodoende heb ik contact opgenomen met Annemart voor privélessen. Ze is zelf erg enthousiast en is bereid lessen op jou persoonlijk af te stemmen en ze doet daar alle moeite voor!”

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top