Ervaringen

Cursisten vertellen

Joseph Koenraadt (groepscursus):

“Annemart is een bekwame en bevoegde docente. Ze staat ver boven de stof die ze doceert maar weet naadloos aan te sluiten bij het niveau van haar cursisten. Ze is een enthousiaste en open docente die haar cursisten motiveert en mijn intrinsieke motivatie versterkt en gevoed heeft. Haar uitleg is glashelder en ze speelt goed in op het niveau en de voortgang van haar cursisten.  De lessen zijn afwisselend en iedere cursist krijgt voldoende ruimte.”

Lia Kruysheer (groepscursus):

“Na een aantal teleurstellende Italiaanse lessen gevolgd te hebben in Gouda ben ik heel blij bij toeval Annemart gevonden te hebben. Zij heeft niet alleen de professionele kennis van het Italiaans maar verstaat zeer goed de kunst om haar kennis duidelijk aan de cursisten over te brengen. Bovendien is Annemart een hele sympathieke en prettige persoonlijkheid. Ik ga daarom in september weer met veel plezier met de lessen beginnen.
Wil je goed Italiaans leren spreken, dan is Annemart zeker de beste keuze.”

Mirinda Iseger-Martin (groepscursus):

“Ik heb in juni samen met een medecursist een basiscursus Italiaans bij Taalbureau Scriptura afgerond. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd en heb ontzettend veel geleerd. Annemart draagt op een zeer professionele en kundige manier haar kennis over aan haar cursisten. De lessen zijn informeel en gezellig. Haar passie voor de Italiaanse taal en cultuur is aanstekelijk. In september ga ik samen met mijn medecursist door met lessen en hoop op deze manier vloeiend Italiaans te spreken binnen een paar jaar! Echt een aanrader!”

Robin de Bondt (privéles):

“Na 3 verschillende cursussen Italiaans; klassikaal, zelf training en klassikaal met cassettebandjes kon ik nog steeds geen fatsoenlijke zin Italiaans spreken. Na lang zoeken Annemart gevonden en dat bleek de juiste keuze. Annemart heeft mij privéles gegeven en de lessen perfect afgestemd op mijn niveau. Ze gebruikt een combinatie van conversatie, lezen, grammatica en audiovisuele middelen. Ik zit nu minimaal op niveau A2 en heb nu een periode ingelast om veel te herhalen en te oefenen en mijn staatsexamen te halen. Daarna hoop ik nog een paar keer terug te komen alvorens definitief naar Italië te verhuizen.”

Chrétienne Rosbergen (privéles):

“Ik ben cursiste geweest bij Annemart en ik zou haar iedereen aan willen raden als je op een leuke, niet-saaie manier de Italiaanse taal zou willen leren! Ik ben begonnen op de Volksuniversiteit in Rotterdam al wat jaren geleden. Daarna even laten rusten, maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen. Zodoende heb ik contact opgenomen met Annemart voor privélessen. Ze is zelf erg enthousiast en is bereid lessen op jou persoonlijk af te stemmen en ze doet daar alle moeite voor!”

Top