Spaans voor gevorderden

Kom op Spaanse les!

Spreek je al Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij ons op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A2.2

Deze cursus sluit aan op niveau A2.1 en is verder bedoeld voor wie al een aardig woordje Spaans spreekt en het weer wil oppakken. Je bent al bekend met de verleden tijden pretérito perfecto en pretérito indefinido.
In deze cursus ga je daarmee verder aan de slag en leer je ook de gerundio (vergelijkbaar met de Engelse ing-vorm). De thema’s zijn o.a.: beleefdheidsvormen, om een gunst vragen, praten over vrijetijdsbestedingen, ervaringen, toekomstplannen, voedsel, recepten en hoeveelheden.

Neem gerust contact op voor een niveautest als je twijfelt over je eigen niveau.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Wij geven les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we verder aan niveau A2 van het Europees Referentie Kader. Hier vind je meer informatie over de niveaus.

De cursus is inclusief:

  • koffie en thee
  • een certificaat van deelname na afronding van de cursus
  • toegang tot de online leeromgeving
  • een luistergids waarmee je zelfstandig luistervaardigheid kunt oefenen

Praktische informatie

  • 15 lessen van 1,5 uur
  • Tijd: woensdag 09:00 – 10:30 uur
  • Startdatum: 14 september 2022
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • Prijs: 320 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional Plus, deel 2

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus vindt op locatie plaats. Wanneer het in verband met corona niet mogelijk is om de lessen op locatie te geven, zal de cursus online worden voortgezet.

Meld je hier aan

Ervaringen van cursisten

“Bij Annemart heb ik zowel Italiaanse als Spaanse lessen gevolgd en met veel plezier!
In de eerste plaats is haar uitspraak van beide talen zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.Daarnaast heeft ze een prettige en positieve manier van lesgeven: ze kan heel goed uitleggen en geeft rustig en uitgebreid antwoord op alle vragen die worden gesteld. Ze maakt ook gebruik van diverse handige (audiovisuele) hulpmiddelen, waarmee je zelfstandig kunt oefenen en die een goede en leuke ondersteuning zijn van de door haar gegeven lessen. Je boekt dan ook snel vooruitgang.
Kortom, ik ben enthousiast over haar manier van lesgeven en kan dan ook iedereen aanraden een cursus Italiaans of Spaans te volgen bij Annemart!”

Ellen

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2023| Taalbureau Scriptura

Top