Spaans voor beginners II

Kom op Spaanse les!

Spreek je al een klein beetje Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.2

Deze cursus sluit aan op Beginners I (niveau A1.1) en is verder bedoeld voor wie al lange tijd geleden Spaans heeft geleerd en het weer wil oppakken, of voor wie kort geleden een beginnerscursus heeft afgerond. Aan het einde van de cursus kun je o.a. praten over familie, over kleding, over je dagelijkse bezigheden (met wederkerende werkwoorden), klokkijken, praten over iemands uiterlijk en karakter, en iets kopen in een winkel.
Er wordt verondersteld dat je al iets over jezelf en je werk kunt vertellen, over het weer kunt praten, dat je globaal plaatsen kunt beschrijven en dat je bijvoorbeeld iets kunt bestellen in een restaurant.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

Lees hier meer over de lesmethode.

In de cursus werken we aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Na deze cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus Halfgevorderden I (niveau A1.3).

De cursus is inclusief:

 • koffie en thee
 • een certificaat van deelname na afronding van de cursus
 • toegang tot de online leeromgeving
 • een luistergids waarmee je zelfstandig luistervaardigheid kunt oefenen

Praktische informatie

 • 15 lessen van 1,5 uur

  Docente Annemart Pilon

 • Tijd: vrijdag 09:00 – 10:30 uur
 • Startdatum: 17 september 2021
 • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
 • Prijs: 290 euro excl. boeken
 • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1
 • Groepsgrootte: min. 6, max. 10 personen

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus vindt op locatie plaats. Wanneer het in verband met corona niet mogelijk is om de lessen op locatie te geven, zal de cursus online worden voortgezet.

Meld je hier aan

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en 2 jaar in Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels 8 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik studeerde Italiaans aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Bij Annemart heb ik zowel Italiaanse als Spaanse lessen gevolgd en met veel plezier!
In de eerste plaats is haar uitspraak van beide talen zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.Daarnaast heeft ze een prettige en positieve manier van lesgeven: ze kan heel goed uitleggen en geeft rustig en uitgebreid antwoord op alle vragen die worden gesteld. Ze maakt ook gebruik van diverse handige (audiovisuele) hulpmiddelen, waarmee je zelfstandig kunt oefenen en die een goede en leuke ondersteuning zijn van de door haar gegeven lessen. Je boekt dan ook snel vooruitgang.
Kortom, ik ben enthousiast over haar manier van lesgeven en kan dan ook iedereen aanraden een cursus Italiaans of Spaans te volgen bij Annemart!”

Ellen

Top