Spaans voor halfgevorderden

Spreek je al een beetje Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.3

Deze cursus sluit aan op niveau A1.2 en is verder bedoeld voor wie al lange tijd geleden Spaans heeft geleerd en het weer wil oppakken, of voor wie korte tijd geleden een beginnerscursus heeft afgerond. In deze cursus gaan we voor het eerst aan de slag met de verleden tijd (pretérito perfecto). Thema’s van deze cursus zijn: praten over eten en drinken, iets bestellen in een restaurant, steden beschrijven en de weg vragen, praten over iemands karakter.

Er wordt verondersteld dat je al iets over jezelf kunt vertellen, dat je kunt praten over het weer, dagelijkse bezigheden en je familie. Je bent al bekend met de wederkerende werkwoorden, het verschil tussen ser en estar en onregelmatige werkwoorden in de presente.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Wij geven les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we aan de laatste hoofdstukken van boek 1 van de lesmethode en daarmee ronden we niveau A1 van het Europees Referentie Kader af. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Neem gerust contact op indien je twijfelt over je niveau.

De cursus is inclusief:

  • koffie en thee
  • een certificaat van deelname na afronding van de cursus
  • toegang tot de online leeromgeving
  • een luistergids waarmee je zelfstandig luistervaardigheid kunt oefenen

Praktische informatie

  • 15 lessen van 1,5 uur
  • Tijd: woensdag 10:45 – 12:15 uur
  • Startdatum: 14 september 2022
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • Prijs: 298 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus vindt op locatie plaats. Wanneer het in verband met corona niet mogelijk is om de lessen op locatie te geven, zal de cursus online worden voortgezet.

Meld je hier aan

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van cursisten

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica.Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”

Yolanda Kapteyn

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top