Studiereis Bilbao

Leer Spaans in Bilbao en ontdek de heerlijke gastronomie en de prachtige kust

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 september gaan we een lang weekend op studiereis naar Bilbao. Deze ongedwongen reis is heel leuk voor wie Spaans wil leren, de kosmopoliete stad Bilbao wil ontdekken, het Guggenheim Museum wil bezoeken en de beroemde Baskische tapas (pintxos) wil proberen. En er blijft genoeg tijd over om door de stad te wandelen, op het strand te liggen of om een surfles te nemen aan de prachtige kust van Baskenland.

Tijdens de reis word je begeleid door Annemart Pilon, docente Spaans en eigenaresse van de taalschool. Zij woonde twee jaar in Bilbao en kent alle mooie plekjes.

Samenwerking met taalschool ELE de Bilbao

Voor deze studiereis werken we samen met taalschool ELE de Bilbao. Gedurende twee ochtenden krijg je hier in totaal 6 uur les van zeer ervaren native docenten Spaans. De lessen zijn exclusief voor jou en je medereizigers. Zo geef je je Spaans een enorme boost!

Verblijf

We verblijven in het Bilbao Plaza Hotel, een fijn hotel aan de rivier de Nervión, in de buurt van de beroemde voetgangersbrug Zubizuri. Het hotel bevindt zich op een steenworp afstand van de taalschool, en daarnaast ligt het tussen het oude centrum en het Guggenheim, waarmee het een ideale uitvalsbasis is om de stad te ontdekken.
Het hotel opende in 2016 zijn deuren en is modern ingericht. De kamers zijn ruim en zeer licht met grote ramen die uitkijken op de rivier.

Activiteiten

Het lange weekend staat voornamelijk in het teken van de taallessen. Daarnaast krijg je een rondleiding door het oude centrum van Bilbao. Op de eerste avond staat een gezellige tapastour op het programma waarbij je de beroemde pintxos (tapas) van Bilbao kunt proeven. We sluiten het weekend in stijl en op z’n Spaans af met een grote zondagslunch bij een van de beste restaurants van de stad.

Hiernaast kun je deelnemen aan andere, optionele activiteiten, zoals een informele borrel met andere studenten Spaans in Bilbao en een wandeling met gids langs de kust van het chique Getxo (te zien op bovenstaande fotocollage). Maar je kunt er ook voor kiezen om deze tijd te gebruiken om op eigen gelegenheid Bilbao en omgeving te verkennen. Of om nog een paar pintxos te eten, natuurlijk!

Bij de reis is inbegrepen:

  • 3 overnachtingen met ontbijt in Bilbao Plaza Hotel (eigen kamer)
  • 6 uur Spaanse les bij taalschool ELE de Bilbao, exclusief voor deze groep
  • 1 tapastour (pintxotour) op de eerste avond, incl. drankjes
  • 1 afsluitende grote lunch (comida) op de laatste dag, incl. drankjes
  • rondleiding met gids door het oude centrum van Bilbao
  • Nederlandse reisbegeleiding door docente Spaans en Bilbao-kenner Annemart Pilon
  • wandeling met gids langs de kust van het luxe Getxo (optioneel, gratis)
  • informele borrel met andere studenten Spaans in Bilbao (optioneel, op eigen kosten, en indien beschikbaar)
  • programmaboekje met exclusieve reisgids
  • vrije tijd om op eigen gelegenheid de stad (en de kust) te ontdekken

Wat, wanneer, waar

Wanneer: donderdag 8 t/m zondag 11 september 2022
Wat: studiereis
Wie: min. 6, max. 10 personen, met Corona Check-app
Waar: Hotel Bilbao Plaza, in het centrum van Bilbao
Prijs: 625 euro p.p.

Niet inbegrepen is je vliegticket. Deze boek je zelf, zodra je daarvoor groen licht hebt gekregen van de reisleidster.

Je vliegt met KLM van Amsterdam naar Bilbao en terug, samen met de reisleidster en je medereizigers. Een retourticket voor onderstaande data kost ongeveer 283 euro (prijs gecheckt op 5 januari 2022).
Heenvlucht: do. 8 sep. 2022, AMS 14:25 – 16:30 BIO (vlucht KL1687)
Terugvlucht: zo. 11 sep. 2022, BIO 17:10 – 19:10 AMS (vlucht KL1688)

Hoe werkt de inschrijving?

Huidige en oude leerlingen van de school hebben voorrang op de inschrijving. Tot 17 maart 2022 is de inschrijving daarom alleen geopend voor (ex-)leerlingen van Taalbureau Scriptura.
Daarna kunnen, indien er plek is, ook andere belangstellenden zich inschrijven. In verband met de samenstelling van de groep wordt van belangstellenden buiten de school gevraagd om zich vooraf te melden voor een online kennismaking met de reisleidster.

Inschrijven voor de reis is niet vrijblijvend. Bij inschrijving betaal je daarom een aanbetaling van 150 euro, die in mindering wordt gebracht op de programmakosten. Wanneer je van de organisatie groen licht krijgt voor de reis boek je zelf je vliegticket. Ook ontvang je dan een factuur voor de resterende programmakosten. Gespreid betalen is mogelijk.
Mocht de reis vanwege te weinig aanmeldingen toch niet doorgaan, dan krijg je het bedrag van je aanbetaling volledig terug.

Lees de voorwaarden goed voordat je je inschrijft.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top