Spreekvaardigheidscursus Spaans voor beginners

4 lessen in december-januari

¡Hablamos español!

Wil je beter Spaans leren spreken? Kom dan deze winter op spreekvaardigheidsles! Gedurende vier lessen verbeter je je spreekvaardigheid en breid je je woordenschat uit met behulp van groepsopdrachten, gesprekken, spelletjes en audio(visueel) materiaal. Zonder dat de focus daarop ligt, leer je hierdoor ook de grammatica beter te beheersen. ¡Todo en español, claro!

Het lesmateriaal is speciaal voor deze cursus gemaakt en samengesteld.  Het vocabulaire dat bij de les hoort, leer je voorafgaand aan de les. Het verwerven van woordenschat doe je dus zelfstandig en in de les pas je dat toe. Na afloop van iedere les krijg je huiswerk mee: oefeningen met woordenschat en/of een schrijfopdracht. De cursus wordt verder ondersteund met een online leeromgeving met video’s ter verdieping of verbreding van de lesstof.

Niveau A1

Hieronder vind je het programma per les.
De cursus op niveau A1 is bedoeld voor beginners die al een beetje Spaans spreken.

Voorkennis is daarom een vereiste voor deelname. Na inschrijving neemt de docent contact met je op om te kijken naar je niveau. Blijkt dat duidelijk te hoog of te laag te zijn voor deze cursus, dan wordt deelname afgeraden. Voor een optimaal resultaat is het namelijk van belang dat alle deelnemers min of meer over hetzelfde niveau beschikken.

Bel of mail gerust voor advies!

Praktische informatie

  • Duur: 4 lessen van 1,5 uur op woensdagochtend
  • Lesdata: 9 dec, 16 dec, 6 jan, 13 jan
  • Tijdstip: 09:00 – 10:30 uur (VOL) en 10:45 – 12:15 (plaatsen beschikbaar)
  • Kosten: 80 euro incl. lesmateriaal, koffie en thee
  • Locatie: Meidoornstraat 3D, Bergambacht (Gezondheidscentrum)
  • Max. aantal personen per groep: 6

Programa

Curso de conversación, nivel A1

Lección 1: ¿Qué vamos a hacer? Plannen maken, voorstellen om iets te gaan doen.
Lección 2: Feliz Navidad. Praten over kersttradities en eten.
Lección 3: Buenos propósitos. Praten over goede voornemens en sporten.
Lección 4: Vacaciones. Reserveren, bestellen, inchecken.

Meld je hier aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de docente

Mijn naam is Annemart Pilon. Ik woonde een aantal jaren in Spanje (Bilbao en Santander) en Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda, en in 2019 heb ik mijn eigen taalschool Scriptura geopend. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Mijn leerlingen kennen mij als een enthousiaste, georganiseerde en geduldige docente die duidelijk communiceert en graag huiswerk opgeeft. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica.Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”

Yolanda Kapteyn

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top