Conversatiecursus Spaans voor gevorderden

4 lessen in januari

¡Hablamos español!

Wil je beter Spaans leren spreken? Kom dan deze winter op conversatieles! Gedurende vier lessen verbeter je je spreekvaardigheid en breid je je woordenschat uit met behulp van gesprekken, opdrachten en audiovisueel materiaal. Zonder dat de focus daarop ligt, leer je hierdoor ook de grammatica beter te beheersen. ¡Todo en español, claro!

Opzet en doel cursus

Het lesmateriaal is speciaal voor deze cursus gemaakt en samengesteld. Tijdens de les voer je gesprekken met elkaar onder begeleiding van de docent. Je wordt geholpen en waar nodig gecorrigeerd. De opdrachten die je krijgt worden ondersteund met werkbladen met handige woorden en zinnen.

Na afloop van iedere les krijg je een schrijfopdracht mee. De cursus wordt verder ondersteund met een online leeromgeving met video’s ter verdieping of verbreding van de lesstof.

Het doel van de lessen is tweeledig; enerzijds het verbreden van je woordenschat, anderzijds het makkelijker leren spreken. Theorie is geen onderdeel van het programma maar al converserend oefen je de grammatica uiteraard wel, in context.

Niveau A2

Iets verder naar beneden vind je het programma per les.
De cursus op niveau A2 is bedoeld voor halfgevorderden die al Spaans spreken. Je volgt een A2-cursus of hebt recentelijk een cursus op niveau A1 afgerond of je niveau is hoger maar je spreekvaardigheid blijft achter.
Voor beginners is er een andere conversatiecursus op A1-niveau.

Bel of mail gerust voor advies!

Praktische informatie

 • Duur: 4 lessen van 75 minuten op dinsdagavond
 • Lesdata: 09-01, 16-01, 23-01, 30-01-2024
 • Tijdstip: 20:15 – 21:30 uur
 • Kosten: 85 euro incl. lesmateriaal
 • Locatie: Bloemengaarde 41, Bergambacht (Basisschool Kiezel & Kei)
 • Docent: Annemart Pilon

Programma

 • Lección 1: Conocerse, pasatiempos y hacer planes
 • Lección 2: Mi casa, tu casa
 • Lección 3: El pasado
 • Lección 4: Aprender jugando (conversatie met taalspelletjes, uiteenlopende thema’s)

Meld je hier aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de docente

Mijn naam is Annemart Pilon. Ik woonde een aantal jaren in Spanje (Bilbao en Santander) en Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda, en in 2019 heb ik mijn eigen taalschool Scriptura geopend. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Mijn leerlingen kennen mij als een enthousiaste, georganiseerde en geduldige docente die duidelijk communiceert en graag huiswerk opgeeft. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Bij Annemart heb ik zowel Italiaanse als Spaanse lessen gevolgd en met veel plezier!
In de eerste plaats is haar uitspraak van beide talen zodanig, dat je het gevoel hebt dat je daadwerkelijk les hebt van een Italiaanse of Spaanse docente.Daarnaast heeft ze een prettige en positieve manier van lesgeven: ze kan heel goed uitleggen en geeft rustig en uitgebreid antwoord op alle vragen die worden gesteld. Ze maakt ook gebruik van diverse handige (audiovisuele) hulpmiddelen, waarmee je zelfstandig kunt oefenen en die een goede en leuke ondersteuning zijn van de door haar gegeven lessen. Je boekt dan ook snel vooruitgang.
Kortom, ik ben enthousiast over haar manier van lesgeven en kan dan ook iedereen aanraden een cursus Italiaans of Spaans te volgen bij Annemart!”

Ellen

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top