Conversatiecursus Spaans

4 conversatielessen in juni-juli

Ga je deze zomer naar Spanje en wil je beter Spaans leren spreken of je kennis opfrissen? Kom dan op conversatieles! Gedurende vier lessen verbeter je je spreekvaardigheid en breid je je woordenschat uit met behulp van groepsopdrachten en gesprekken. Het thema is: vakantie.

Het lesmateriaal is speciaal voor deze cursus samengesteld. Na afloop van iedere les krijg je een schrijfopdracht mee waarop je persoonlijke feedback krijgt. De cursus wordt verder ondersteund met een online leeromgeving met video’s ter verdieping of verbreding van de lesstof.

Niveau A1

Hieronder vind je het programma per les.
De cursus op niveau A1 is bedoeld voor beginners die al een beetje Spaans spreken en hun spreekvaardigheid willen verbeteren, of voor geïnteresseerden die hun kennis willen opfrissen. De cursus is een mooie voorbereiding op een vakantie naar Spanje of Latijns-Amerika.

Voorkennis is een vereiste voor deelname.

Bel of mail gerust voor advies!

Praktische informatie

  • Duur: 4 lessen van 75 minuten op donderdagavond
  • Lesdata: 24 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli
  • Tijdstip: 19:00 – 20:15 uur
  • Kosten: 80 euro incl. lesmateriaal, koffie en thee
  • Locatie: Meidoornstraat 3D, Bergambacht (Gezondheidscentrum)
  • Max. aantal personen per groep: 6

Lesprogramma

Lección 1: Conocerse
Lección 2: ¿Adónde vamos? Hablar del tiempo atmosférico y hacer planes.
Lección 3: ¿Qué quieres tomar? Vamos a pedir algo.
Lección 4: Nos vamos de vacaciones.

Meld je hier aan

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de docente

Mijn naam is Annemart Pilon. Ik woonde een aantal jaren in Spanje (Bilbao en Santander) en Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda, en in 2019 heb ik mijn eigen taalschool Scriptura geopend. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Mijn leerlingen kennen mij als een enthousiaste, georganiseerde en geduldige docente die duidelijk communiceert en graag huiswerk opgeeft. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Al een aantal jaren gaan wij met vakantie naar het binnenland van Spanje en ik was al een tijd op zoek naar een leuke cursus om de Spaanse taal beter te gaan leren.Toen ik de advertentie van Annemart in het streekblad las was ik meteen erg enthousiast en vond in Annemart precies de lerares die ik zocht.Ze geeft les in kleine groepen en past de lessen naar het niveau van de cursisten aan. Annemart is heel duidelijk en enthousiast en je leert op een fijne manier beter converseren in het Spaans. Ze geeft leuke oefeningen en ook wat grammatica.Ik vind de lessen super leuk en leerzaam en ga met plezier naar de cursus iedere week en ik hoop nog lang bij Annemart lessen te kunnen volgen.”

Yolanda Kapteyn

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top