Conversatiecursus Italiaans

4 conversatielessen in juni-juli

Ga je deze zomer naar Italië en wil je beter Italiaans leren spreken of je kennis opfrissen? Kom dan op conversatieles! Gedurende vier lessen verbeter je je spreekvaardigheid en breid je je woordenschat uit met behulp van groepsopdrachten en gesprekken. Het thema is: vakantie.

Het lesmateriaal is speciaal voor deze cursus samengesteld. Na afloop van iedere les krijg je een schrijfopdracht mee waarop je persoonlijke feedback krijgt. De cursus wordt verder ondersteund met een online leeromgeving met video’s ter verdieping of verbreding van de lesstof.

Niveau A1

Hieronder vind je het programma per les.
Deze cursus op niveau A1 is bedoeld voor beginners die al een beetje Italiaans spreken en hun spreekvaardigheid willen verbeteren, of voor geïnteresseerden die hun kennis willen opfrissen. De cursus is een mooie voorbereiding op een vakantie naar Italië.

Voorkennis is een vereiste voor deelname.

Bel of mail gerust voor advies!

Praktische informatie

  • Duur: 4 lessen van 75 minuten op donderdagavond
  • Lesdata: 24 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli
  • Tijdstip: 20:30 – 21:45 uur
  • Kosten: 80 euro incl. lesmateriaal, koffie en thee
  • Locatie: Meidoornstraat 3D, Bergambacht (Gezondheidscentrum)
  • Max. aantal personen per groep: 6

 

Lesprogramma

Lezione 1: Conoscersi
Lezione 2: Che cosa facciamo di bello? Fare delle proposte e parlare del tempo  
Lezione 3: Prendiamo qualcosa? Ordinare in un bar 
Lezione 4: In vacanza

 

Meld je hier aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de docente

Mijn naam is Annemart Pilon. Ik woonde een aantal jaren in Spanje (Bilbao en Santander) en Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda, en in 2019 heb ik mijn eigen taalschool Scriptura geopend. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Mijn leerlingen kennen mij als een enthousiaste, georganiseerde en geduldige docente die duidelijk communiceert en graag huiswerk opgeeft. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

“Na een aantal teleurstellende Italiaanse lessen gevolgd te hebben in Gouda ben ik heel blij bij toeval Annemart gevonden te hebben. Zij heeft niet alleen de professionele kennis van het Italiaans maar verstaat zeer goed de kunst om haar kennis duidelijk aan de cursisten over te brengen. Bovendien is Annemart een hele sympathieke en prettige persoonlijkheid. Ik ga daarom in september weer met veel plezier met de lessen beginnen.

Wil je goed Italiaans leren spreken, dan is Annemart zeker de beste keuze.”

Lia Kruysheer

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2024| Taalbureau Scriptura

Top