Privacyverklaring

Bescherming van persoonsgegevens is belangrijk. Daarom leg ik hierbij graag uit hoe ik omga met het verwerken van persoonsgegevens op de website.

Vanzelfsprekend behandel ik persoonsgegevens van klanten en geïnteresseerden zo veilig en zorgvuldig mogelijk. Gegevens op deze website worden verwerkt door Taalbureau Scriptura, Houtstraat 47, 2861 TT Bergambacht.

Persoonsgegevens

Om contact mogelijk te maken in het kader van mijn diensten heb ik informatie nodig. Ik verzamel geen persoonlijke gegevens, anders dan de gegevens die je me zelf verstrekt, via bijvoorbeeld e-mail of formulieren.

Houd er rekening mee dat er altijd, op welke manier dan ook, risico’s zijn verbonden aan het doorgeven van gegevens. Omdat ik het beveiligen van deze gegevens belangrijk vind, maak ik op de website gebruik van een SSL-certificaat om te zorgen dat deze gegevens beveiligd aan mij verzonden worden. Wanneer je zelf contact met me opneemt, bijvoorbeeld per mail, worden deze gegevens bewaard. Daarbij heb je zelf in de hand welke gegevens je met me deelt.

Inschrijfformulieren op de website

Via de inschrijfformulieren op mijn website verzamel ik persoonsgegevens. Dit gaat om naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres of een selectie daarvan. Deze gegevens worden gebruikt om contact op te nemen in het kader van de taallessen waarvoor je je aanmeldt. Na twee jaar worden de gegevens verkregen uit inschrijfformulieren vernietigd.

Recht van bezwaar

Stel je geen enkele informatie van Taalbureau Scriptura meer op prijs of wil je inzicht in de persoonsgegevens die ik van je bewaar? Stuur dan een mail via info@taalbureauscriptura.nl. Vermeld daarbij duidelijk dat het gaat om het onderwerp GDPR/AVG.

Aanpassing van privacybeleid

Taalbureau Scriptura behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wanneer je hiervan op de hoogte wilt zijn/blijven, adviseer ik je dan ook regelmatig deze pagina te bezoeken.