Spaanse les in Bergambacht

Vanaf februari 2019: Spaanse les voor beginners

Ga je de komende zomer naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je Spaans kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren? Kom dan op Spaanse les! 

 

Inhoud cursus

Deze cursus is bedoeld voor wie nog geen enkele kennis heeft van het Spaans. Aan het einde van de cursus kun je o.a. iets over jezelf en je familie vertellen, iets bestellen in een restaurant en vertellen waarom je op Spaanse les zit. Er wordt ook een basis gelegd voor wat betreft de grammatica.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

Praktische informatie

15 lessen van 1,5 uur op vrijdagochtend

Tijd: vrijdag, 09:30 – 11:00 uur
Startdatum: 1 februari 2019
Locatie: Houtstraat 47, Bergambacht
Prijs: 290 euro excl. boeken

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Schrijf je gauw in want vol is vol! Geef je op voor de cursus met dit inschrijfformulier.

Voor meer informatie kun je me mailen via  info@taalbureauscriptura.nl of bellen op 06 – 1520 6329.

Vanaf februari 2019: Spaanse les voor lichtgevorderden

Inhoud cursus

Deze cursus is bedoeld voor wie al lange tijd geleden Spaans heeft geleerd en het weer wil oppakken, of voor wie kort geleden een beginnerscursus heeft afgerond. Aan het einde van de cursus kun je o.a. plannen maken voor de vakantie en praten over dagelijkse bezigheden. Er wordt verondersteld dat je al iets over jezelf kunt vertellen, over je werk en je familie, en dat je iets kunt bestellen in een restaurant.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

Praktische informatie

15 lessen van 1,5 uur op vrijdagochtend

Tijd: vrijdag, 11:15 – 12:45 uur
Startdatum: 1 februari 2019
Locatie: Houtstraat 47, Bergambacht
Prijs: 290 euro excl. boeken

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Schrijf je gauw in want vol is vol! Geef je op voor de cursus met dit inschrijfformulier.

Voor meer informatie kun je me mailen via  info@taalbureauscriptura.nl of bellen op 06 – 1520 6329.

 

Over de docente

Annemart aan de tapas (pintxos) in Bilbao

Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde de afgelopen 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en leerde daar vloeiend Spaans spreken. Als taaldocente heb ik inmiddels 7 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik ben van huis uit italianist en studeerde aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als (literair) vertaler Spaans-Nederlands en Italiaans-Nederlands en ben ik docente Italiaans.

Omdat ik tot voor kort zelf student Spaans was, weet ik goed hoe het is om op een taalcursus te zitten. Nu breng ik mijn kennis graag over op anderen.

Heb je liever privéles? Stuur me een mailtje en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Ik help je graag!

 

 

Contact

Annemart Pilon MA
Tel: 06 – 1520 6329
Mail: info@taalbureauscriptura.nl