Gezocht: freelance docent Spaans

Ik ben op zoek naar een freelance docent Spaans die mij per september kan komen versterken voor een paar uur per week. Ik heb een kleinschalige taalschool in Bergambacht, in de buurt van Gouda, en ik kan de vraag naar taalles niet langer in mijn eentje aan. Daarom zoek ik iemand die net zo enthousiast is als ik en graag Spaanse les wil geven aan volwassenen in kleine groepen.

Het gaat om één of twee groepslessen van het eerste semester op de woensdagochtend of vrijdagochtend in Bergambacht, op locatie dus. Het semester loopt van half september 2021 tot half januari 2022. Daarna kun je, bij wederzijdse tevredenheid, eventueel door met het tweede semester van februari tot juni 2022.

Je zult lesgeven aan beginners of halfgevorderden op niveau A1/A2. Mijn cursisten hebben een liefde voor Spanje of Latijns-Amerika en willen over het algemeen Spaans leren voor vakantie. De lessen zijn serieus maar het plezier bij het leren van een nieuwe taal staat voorop.

De ideale kandidaat:

  • is minimaal HBO opgeleid
  • heeft ervaring met lesgeven aan groepen volwassenen
  • is een near native of native speaker Spaans
  • heeft een redelijke tot goede beheersing van het Nederlands (want je werkt met beginners)
  • heeft eventueel een lesbevoegdheid (een pré, geen vereiste)
  • is betrokken, heeft een professionele houding en communiceert duidelijk

Wat kun je van mij verwachten:

  • professionaliteit en gezelligheid
  • een nette vergoeding en een beperkte reiskostenvergoeding
  • er liggen lesprogramma’s klaar en je kunt gebruik maken van mijn eigen bibliotheek met lesmateriaal. Maar eigen inbreng stel ik zeer op prijs.

Op termijn ben ik mogelijk ook op zoek naar iemand die privéles Spaans kan geven (geen vast tijdstip/dag). Heb je daar ervaring mee en interesse in? Ook dan zie ik graag je reactie tegemoet.

Meer informatie over de school, over de gebruikte lesmethode en over mij als docent vind je op mijn website www.taalbureauscriptura.nl 

Reageren

Heb je interesse en denk je te voldoen aan dit profiel? Dan zie ik graag z.s.m. je CV en motivatie tegemoet per mail op info@taalbureauscriptura.nl.

Voor vragen kun je me gerust mailen of bellen op 06-15206329.

Delen is fijn!