Spaans voor halfgevorderden II

Spreek je al aardig Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A2.1

Deze cursus is bedoeld voor wie al een aardige kennis heeft van het Spaans en niveau A1 (het eerste deel van een methode) heeft afgerond. Je kunt iets vertellen over alledaagse dingen en je bent bekend met de pretérito perfecto, de voltooid tegenwoordige tijd. In deze cursus gaan we aan de slag met een andere verleden tijd: de pretérito indefinido. Aan het einde van de cursus kun je o.a. op verschillende manieren iets vertellen over het verleden, praten over relaties tussen personen en je huis beschrijven.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we aan niveau A2 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3199-1024x768.jpg

Belangrijke informatie i.v.m. corona

Wanneer er onverhoopt een lockdown komt en we elkaar door aanscherping van de coronamaatregelen niet meer kunnen treffen, zal de cursus online worden voortgezet via Google Meet en Google Drive. Door de cursus op deze manier in te richten kunnen we met elkaar garanderen dat de cursus door kan gaan, ook al moeten we binnenblijven. Ik heb hier als docent positieve ervaringen mee en geef sinds april 2020 online les. Technische kennis is niet nodig; ik zal je hierin begeleiden.
Voor online lessen heb je het volgende nodig: een pc of laptop met goede internetverbinding, een microfoon en camera.

Ik hoop van harte dat we elkaar gedurende de hele cursus kunnen zien in de lesruimte.

De RIVM-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd tijdens de lessen: we houden afstand van elkaar en ontsmetten bij binnenkomst onze handen. Ook wordt de ruimte extra schoongemaakt en geventileerd.

Praktische informatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3207-300x225.jpg
  • 15 lessen van 1,5 uur op vrijdagochtend
  • Tijd: vrijdag 10:45 – 12:15 uur
  • Startdatum: 5 februari 2021
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • Prijs: 320 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional Plus, deel 2

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Meld je hier aan

Inschrijven

Top