Spaans voor gevorderden

Spreek je al aardig Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A2.1

Deze cursus is bedoeld voor wie al een aardige kennis heeft van het Spaans en niveau A1 (het eerste deel van een methode) heeft afgerond. Je kunt iets vertellen over alledaagse dingen en je bent bekend met de pretérito perfecto, de voltooid tegenwoordige tijd. In deze cursus gaan we aan de slag met een andere verleden tijd: de pretérito indefinido. Aan het einde van de cursus kun je o.a. op verschillende manieren iets vertellen over het verleden, praten over relaties tussen personen en je huis beschrijven.

Neem gerust contact op als je twijfelt over je niveau.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3199-1024x768.jpg

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

In de cursus werken we aan niveau A2 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

De cursus is inclusief:

 • koffie en thee
 • een certificaat van deelname na afronding van de cursus
 • toegang tot de online leeromgeving
 • een luistergids waarmee je zelfstandig luistervaardigheid kunt oefenen

Praktische informatie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSCN3207-300x225.jpg
 • 15 lessen van 1,5 uur op woensdagochtend
 • Tijd: 09:00 – 10:30 uur
 • Startdatum: woensdag 9 februari 2022
 • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
 • Prijs: 320 euro excl. boeken
 • Methode: AULA Internacional Plus, deel 2
 • Docente: Inés Avendaño

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus vindt op locatie plaats. Wanneer het in verband met corona niet mogelijk is om de lessen op locatie te geven, zal de cursus online worden voortgezet.

Meld je hier aan

Inschrijven

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en 2 jaar in Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels 8 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik studeerde Italiaans aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

Sinds enige tijd volg ik de Spaanse beginnerscursus bij Scriptura. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik ermee ben begonnen! De lessen zijn erg afwisselend en vliegen daarom voorbij. Er is aandacht voor grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid. Annemart legt op een prettige en duidelijke manier uit en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen. Na deze cursus ga ik zeker verder met de vervolgcursus!

Eline den Ouden

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2022| Taalbureau Scriptura

Top