Spaans voor beginners II

¡Hola! Hablas español?
Kom op Spaanse les!

Spreek je al een beetje Spaans en wil je verder leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.2

Deze cursus sluit aan op niveau A1.1 en is verder bedoeld voor wie al lange tijd geleden Spaans heeft geleerd en het weer wil oppakken, of voor wie korte tijd geleden een beginnerscursus heeft afgerond. Aan het einde van de cursus kun je o.a. plannen maken voor de vakantie en praten over dagelijkse bezigheden. Er wordt verondersteld dat je al iets over jezelf kunt vertellen, over je werk en je familie, en dat je bijvoorbeeld iets kunt bestellen in een restaurant.

Cursisten en docente

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we verder aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Twijfel je over je niveau? Wil je les op een hoger niveau? Neem dan contact op! Bij voldoende interesse kan er een nieuwe groep gestart worden.

Praktische informatie

  • 15 lessen van 1,5 uur op woensdagochtend

    Docente Annemart Pilon

  • Tijd: woensdag 09:30 – 11:00 uur
  • Startdatum: 5 februari 2019
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • 
Prijs: 290 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Meld je hier aan

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde de afgelopen 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en leerde daar vloeiend Spaans spreken. Als taaldocente heb ik inmiddels 7 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik ben van huis uit italianist en studeerde aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als (literair) vertaler Spaans-Nederlands en Italiaans-Nederlands en ben ik docente Italiaans.

Ervaringen van cursisten

“Annemart is een bekwame en bevoegde docente. Ze staat ver boven de stof die ze doceert maar weet naadloos aan te sluiten bij het niveau van haar cursisten. Ze is een enthousiaste en open docente die haar cursisten motiveert en mijn intrinsieke motivatie versterkt en gevoed heeft. Haar uitleg is glashelder en ze speelt goed in op het niveau en de voortgang van haar cursisten. De lessen zijn afwisselend en iedere cursist krijgt voldoende ruimte.”

Joseph Koenraadt

Top