Spaans voor beginners I

¡Hola! ¿Hablas español?
Kom op Spaanse les!

Ga je graag naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je Spaans kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.1

Deze cursus is bedoeld voor wie nog geen enkele kennis heeft van het Spaans. Aan het einde van de cursus kun je o.a. iets over jezelf en je familie vertellen, iets bestellen in een restaurant en vertellen waarom je op Spaanse les zit. Er wordt ook een basis gelegd voor wat betreft de grammatica.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

Cursisten en docente in de lesruimte

In de cursus werken we aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Praktische informatie

Cursisten tijdens de beginnerscursus

  • 15 lessen van 1,5 uur op woensdagochtend
  • Tijd: woensdag 11:15 – 12:45 uur
  • Startdatum: 5 februari 2020
  • 
Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • 
Prijs: 290 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Meld je hier aan

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en 2 jaar in Italië (Napels). Als taaldocente heb ik inmiddels 8 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik studeerde Italiaans aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als literair vertaler Italiaans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Ervaringen van cursisten

Sinds enige tijd volg ik de Spaanse beginnerscursus bij Scriptura. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik ermee ben begonnen! De lessen zijn erg afwisselend en vliegen daarom voorbij. Er is aandacht voor grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid. Annemart legt op een prettige en duidelijke manier uit en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen. Na deze cursus ga ik zeker verder met de vervolgcursus!

Eline den Ouden

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten? Abonneer je dan op de nieusbrief.

Naam(Vereist)

Instagram
info@taalbureauscriptura.nl
06 1520 6329

© 2021| Taalbureau Scriptura

Top