Spaans voor beginners I

¡Hola! ¿Hablas español?
Kom op Spaanse les!

Ga je graag naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je Spaans kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.1

Deze cursus is bedoeld voor wie nog geen enkele kennis heeft van het Spaans. Aan het einde van de cursus kun je o.a. iets over jezelf en je familie vertellen, iets bestellen in een restaurant en vertellen waarom je op Spaanse les zit. Er wordt ook een basis gelegd voor wat betreft de grammatica.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Praktische informatie

15 lessen van 1,5 uur op woensdagochtend

  • Tijd: woensdag 11:15 – 12:45 uur
  • Startdatum: 5 februari 2020
  • 
Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • 
Prijs: 290 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Meld je hier aan

Over de docente

¡Hola! Mijn naam is Annemart Pilon (MA). Ik woonde de afgelopen 2,5 jaar in Spanje (Bilbao en Santander) en leerde daar vloeiend Spaans spreken. Als taaldocente heb ik inmiddels 7 jaar ervaring met volwassenenonderwijs. Ik heb lesgegeven aan grote en kleine groepen, bijvoorbeeld aan de Volksuniversiteit Rotterdam en de Volksuniversiteit Gouda. Ook heb ik veel ervaring met privéles. Ik ben van huis uit italianist en studeerde aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Naast het lesgeven werk ik als (literair) vertaler Spaans-Nederlands en Italiaans-Nederlands en ben ik docente Italiaans.

Ervaringen van cursisten

“Annemart is een bekwame en bevoegde docente. Ze staat ver boven de stof die ze doceert maar weet naadloos aan te sluiten bij het niveau van haar cursisten. Ze is een enthousiaste en open docente die haar cursisten motiveert en mijn intrinsieke motivatie versterkt en gevoed heeft. Haar uitleg is glashelder en ze speelt goed in op het niveau en de voortgang van haar cursisten. De lessen zijn afwisselend en iedere cursist krijgt voldoende ruimte.”

Joseph Koenraadt

Top