Spaans voor beginners I

Kom op Spaanse les!

Ga je graag naar Spanje of Latijns-Amerika en wil je Spaans kunnen spreken? Of heb je altijd al Spaans willen leren? Kom dan bij mij op Spaanse les!

Cursus Spaans niveau A1.1 (vrijdag)

Deze cursus is bedoeld voor wie nog geen enkele kennis heeft van het Spaans. Aan het einde van de cursus kun je o.a. iets over jezelf en je familie vertellen, iets bestellen in een restaurant en vertellen waarom je op Spaanse les zit. Er wordt ook een basis gelegd voor wat betreft de grammatica.

De lessen zijn gericht op alledaagse situaties en er is veel aandacht voor spreekvaardigheid. Ik geef les aan kleine groepen en door de coronamaatregelen zijn de groepen nog kleiner dan normaal: maximaal 6 personen. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kom je vaak aan de beurt.

In de cursus werken we aan niveau A1 van het Europees Referentie Kader. Dit is een Europees vastgesteld niveau. Lees er hier meer over.

Na deze cursus kun je doorstromen naar de vervolgcursus.

Cursisten en docenten in de lesruimte (winter 2019)

Belangrijke informatie i.v.m. corona

Wanneer er onverhoopt een tweede besmettingsgolf komt en we elkaar door aanscherping van de coronamaatregelen niet meer kunnen treffen, zal de cursus noodgedwongen online worden voortgezet via Google Meet. Door de cursus op deze manier in te richten kunnen we met elkaar garanderen dat de cursus door kan gaan, ook al moeten we binnenblijven. Ik heb hier als docent positieve ervaringen mee en geef sinds april 2020 online les. Technische kennis is niet nodig; ik zal je hierin begeleiden.
Voor online lessen heb je het volgende nodig: een pc of laptop met goede internetverbinding, een microfoon en camera.

Ik hoop van harte dat we elkaar gedurende de hele cursus kunnen zien in de lesruimte.

De RIVM-richtlijnen worden uiteraard gehanteerd tijdens de lessen: we houden afstand van elkaar en ontsmetten bij binnenkomst onze handen. Ook wordt de ruimte extra schoongemaakt en geventileerd.

Praktische informatie

Cursisten tijdens de beginnerscursus

  • 10 lessen van 1,5 uur
  • Tijd: vrijdag 09:00 – 10:30 uur
  • Startdatum: 11 september 2020
  • Locatie: Meidoornstraat 3D (Gezondheidscentrum), Bergambacht
  • Prijs: 200 euro excl. boeken
  • Methode: AULA Internacional nueva edición, deel 1

Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

De cursus is inclusief:
  1. gratis koffie en thee;
  2. een uitgebreide gids met tips om zelfstandig je luistervaardigheid te oefenen en een lange lijst met luistermateriaal;
  3. een certificaat van deelname na afronding van de cursus.

Meld je hier aan

Top